BIANCA ANDREESCU - SERENA WILLIAMS // VIDEO Andreescu, interviu in limba romana la New York: "Am luat din Romania pasiunea mea pentru acest sport" + cum a descris-o pe Halep

Sambata, 07 Septembrie 2019, ora 19:30
35 citiri
In aceasta saptamana, jucatoarea canadiana cu origini romanesti a acordat un interviu in limba romana postului Romanian TV of New York, in care a vorbit despre parcursul sau impresionant de la US Open, dar si despre plecarea familiei sale din Romania.

"Parintii mei sunt din Romania, dar au venit in Canada acum 20 de ani. Toata familia mea e insa in Romania si incerc in fiecare an sa ma duc acolo sa-i vad. Cred ca ce am luat din Romania este pasiunea mea pentru acest sport!

Daca cineva imi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.