Bratu si o noua incercare pentru "New Dinamo"! Cei patru jucatori de viitor in care "Bratone" isi pune toate sperantele: atacantul care a tras pana la 19 ani cat altii intr-o cariera intreaga si trei campioni ai Romaniei la U19

Sursa: ProSport
Miercuri, 28 Februarie 2018, ora 05:37
19 citiri
Florin Bratu (38 de ani) a fost chemat de conducerea din Stefan cel Mare pentru a da "restartul" asteptat de fani de multi ani. Iar fostul atacant, a carui cariera de antrenor a gravitat in jurul echipelor de tineret si juniori, e gata sa readuca in actualitate proiectul "New Dinamo", atat de criticat in ultimii ani. In acest sens, "Bratone" si-a creionat planul de bataie, iar patru jucatori il fac sa aiba sperante.
Cum Dinamo se pregateste pentru 14 etape in care va lupta pentru locul al ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.