Campionul care isi restarteaza viata * Victorii, infringeri, blazare, ce faci la 30 de ani si ce te mai motiveaza ca sportiv?

Miercuri, 29 Aprilie 2015, ora 10:32
63 citiri
La 30 de ani, francezul a decis ca e momentul sa-si schimbe perspectiva, sa faca altceva, sa aiba alte teluri. El vorbeste despre ce-si doreste, cum e sa fii coleg de generatie cu The Big Four si cit de mult conteaza cele 12 trofee pe care le-a cucerit in cariera. Cistigator de trei ori la Bucuresti, anul acesta s-a oprit in "sferturi".

Romanii il iubesc mult pe Gilles Simon. Dovada? Coada lunga pe care au facut-o atunci cind francezul de pe locul 13 mondial a oferit autografe in prima sa zi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.