Ce se intampla cu cel mai tare transfer facut de U Craiova? Jucatorul se antreneaza cu echipa lui Mangia, dar n-are cum sa intre in primul "11"

Joi, 22 Martie 2018, ora 14:53
13 citiri
Florin Gardos este fotbalist la U Craiova, se antreneaza cu echipa, dar inca n-a jucat pentru alb-albastri dupa experienta Southampton, fiind blocat de ceilalti fundasi titulari din lot si de faptul ca echipa are o defensiva beton.

Universitatea Craiova a impresionat in ultima zi de transferuri in mercato de iarna prin aducerea lui Florin Gardos. O lovitura de imagine a clubului din Banie prin repatrierea unui fotbalist ce impresiona in tricoul celor de la FCSB si al "tricolorilor" astfel ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.