"Cea mai buna repriza de cand sunt eu aici". Miriuta si contrastele elevilor sai din victoria cu FC Voluntari. De ce ii va certa pe "caini"

Sursa: ProSport
Marti, 12 Decembrie 2017, ora 05:37
32 citiri
Vasile Miriuta a spus, la finalul victoriei cu FC Voluntari, 2-0, ca elevii sai au facut doua reprize opuse. Daca prima a fost cea mai buna de cand e antrenor in "Stefan cel Mare", antrenorul lui Dinamo sustine ca jucatorii s-au relaxat in partea secunda.
Pentru acest fapt, Miriuta a marturisit ca ii va certa pe dinamovisti. "Victorie meritata. Felicit jucatorii pentru prima repriza, am facut cea mai buna repriza de cand sunt eu la Dinamo. In a doua nu, am avut o relaxare pentru care pe unii o ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.