Cei de la Voluntari ii dau de gol pe dinamovisti: "Stim ca vor sa-l schimbe pe Miriuta cu Niculescu! Daca va dori sa mearga acolo, nu ne vom opune"

Sursa: ProSport
Miercuri, 22 Noiembrie 2017, ora 05:36
22 citiri
Directorul general al echipei FC Voluntari, Dan Leasa, a declarat, marti, ca are informatii ca tehnicianul formatiei ilfovene, Claudiu Niculescu, este dorit de Dinamo in locul lui Vasile Miriuta si a precizat ca nu s-ar opune acestei mutari.
"Din informatiile noastre, Dinamo vrea sa il demita pe Vasile Miriuta si sa il puna antrenor pe Claudiu. Daca el va hotari sa mearga acolo, noi nu ne vom opune. Orice antrenor isi doreste sa ajunga la o echipa ca Dinamo. Dar, deocamdata, nu este nimic ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.