CHRIS FROOME. Rascoala la Sky? Geraint Thomas a vorbit despre pozitia de lider a lui Chris Froome in Turul Frantei 2018: "M-am dus la sefi"

Marti, 19 Decembrie 2017, ora 19:30
21 citiri
Geraint Thomas crede ca Froome nu a gresit intetionat in cazul testului pozitiv de urina la Salbutamol, dar rutierul lui Sky crede ca lucrurile se pot complica pentru Turul Frantei 2018, intr-o editie pe care Froome o vaneaza cu orice pret.

Geraint Thomas si-a descoperit vocatia de rutier de clasament general in ultimii 3 ani, mai ales dupa ce a obtinut doua locuri 15 in Turul Frantei. Britanicul in varsta de 31 de ani este departe de coechipierul sau cvadruplu campion in Marea Bucla, dar ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.