Christos Papadopoulos e grecul pe care-l aduce Becali la FCSB! A lucrat la nationala Romaniei cu Christoph Daum si e Doctor in Stiintele Sportului

Luni, 29 Iulie 2019, ora 13:32
29 citiri
Conform surselor GSP, Christos Papadopoulos sustine ca a fost ofertat de FCSB si ar urma sa vina in Romania. Grecul e Doctor in Stiintele Sportului.

Preparatorul fizic incearca acum sa rezilieze contractul cu formatia din Kazahstan, Kairat Almaty, care ar urma sa expire tocmai in noiembrie 2021.

"Am gasit pe cineva, da. Stati putin sa intreb. Da, luam legatura cu un preparator fizic grec. Nu e normal sa avem 7 accidentati. M-am interesat, am vorbit cu anumiti specialisti. Mi-a spus ca daca la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.