Ciprian Marica, lectie dura pentru fotbalistii tineri: "Pai, fratele meu, eu imi legam glezna ca sa joc, ca sa nu pierd echipa" + Si-a criticat propriii jucatori de la Farul

Miercuri, 21 August 2019, ora 16:31
23 citiri
"Cum sa ma multumesc cu 1.000 de euro pe luna? 2.000? 3.000? Se termina fotbalul, dupa ce faci? Asta e o mare problema! Trebuie sa fii constient ca faci fotbal de performanta. Daca ai 1.000, 2.000, 10.000 pe luna, nu-ti ajung la finalul carierei. Ai fost la scoala? Ai vreo pregatire? Nu! Nu se prea pupa cu fotbalul. 80% nu se preocupa sa aiba si alta meserie. Daca stiu ca doar fotbalul ma poate salva, cum sa nu fac sacrificii?", a spus Ciprian Marica, potrivit Prosport.

Dupa ce i-a certat pe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.