Conflictul dintre MM Stoica si Dan Petrescu a trecut la faza pe "dat din casa": "Sunt siderat de ce spune. Habar n-avea cine era jucatorul!"

Vineri, 22 Septembrie 2017, ora 11:44
32 citiri
Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB-ului, e convins ca echipa lui ar fi trebuit sa primeasca un penalty in derby-ul de joi seara cu CFR (1-1), la duelul din minutul 69 dintre Mario Camora si Romario Benzar (Detalii, aici)

"La faza la care noi am protestat, nu am strigat, nu am injurat, pur si simplu nu intelegeam cum nu e posibil sa vezi un fault in suprafata de pedeapsa. In opinia mea, Hategan a incercat sa arbitreze echidistant, nu mi s-a parut sa aiba vreun interes. Totusi, aici era ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.