Corespondenta din Podgorica // FOTO Stadionul pe care se va juca Muntenegru - Romania bate Arena Nationala * Darapanat, dar exploatat la maximum!

Duminica, 03 Septembrie 2017, ora 10:31
24 citiri
Desi arata ca Giulestiul, stadionul din Podgorica, pe care vom juca luni meciul cu Muntenegru, bate lejer Arena Nationala: are peste 30 de spatii de comercializare, de la cafenele la librarii.

Stadionul orasenesc din Podgorica arata, la 18.000 de locuri, ca o amintire placuta pentru un oras cenusiu din valea Jiului. Neingrijit in locurile care tin strict de fotbal, cu geamuri sparte, tencuiala cazuta si scaune spalacite care se intrevad printre gratiile de la portile de intrare, arena Pod ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.