Cornel Sfaiter dezvaluie de ce nu a ajuns la Dinamo + Ce isi propune la Sepsi: "Sper sa mai gasim un Morutan sau un Bordeianu"

Vineri, 13 Septembrie 2019, ora 19:31
50 citiri
- Domnule Sfaiter, reveniti in circuit dupa o pauza de un an, ca manager general la Sepsi. Cum ati ales aceasta varianta-surpriza?
- N-am stat departe de fenomen in toate aceste luni, am mai avut si alte propuneri, dar am ales sa merg la Sf. Gheorghe pentru ca acolo am gasit un mediu bun, oameni echilibrati si un club cu potential de performanta. Numai daca ne gandim cate s-au realizat acolo, promovari succesive din liga a patra in prima divizie, acces imediat in play-off, e suficient pentru a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.