Cosmin Contra, ultimele declaratii inaintea despartirii de Dinamo. "Au preferat ca staff-ul sa pregateasca meciul cu Chiajna"

Luni, 18 Septembrie 2017, ora 13:50
15 citiri
Cosmin Contra a devenit selectionerul echipei nationale si s-a despartit, astazi, de Dinamo. "Gurita" a afirmat ca a ales cea mai buna varianta pentru cariera sa si a precizat ca meciul pe care "ros-albii" il vor disputa cu Concordia Chiajna va fi pregatit de staff-ul tehnic pe care l-a avut la dispozitie in Stefan cel Mare.
"Am avut ieri o intalnire cu presedintele FRF si, dupa cateva ore, am ajuns la un numitor comun. Dupa ce am ajuns la un acord, am sunat conducerea lui Dinamo si am stabilit ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.