Cum arata Cristi Borcea dupa trei ani de inchisoare * Impecabil si neschimbat. Dialog incendiar cu Mititelu: "Intr-o luna sunt si ei acolo, cu tine"

Joi, 09 Martie 2017, ora 10:30
57 citiri
Audiat ieri la Curtea de Apel, Borcea a aparut neafectat de cei 3 ani de inchisoare. Mititelu vrea sa il reclame la DNA pentru marturie mincinoasa.

Dupa 4 tentative de citare esuate, ieri, chiar de Ziua Femeii, instanta Curtii de Apel a reusit sa-l audieze, ca martor, in dosarul dezafilierii Universitatii Craiova, pe fostul finantator de la Dinamo.

Cristi Borcea, cel care, si din inchisoare, face ravagii printre doamne. A fost prima sa aparitie in public de la arestarea in Dosarul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.