Cum l-a facut Sumudica pe Miriuta sa se simta stanjenit in direct la TV! Antrenorul lui Kayserispor: "Aici nu-ti dispare masina din parcare" :)

Sursa: ProSport
Joi, 14 Decembrie 2017, ora 05:38
35 citiri
Invitat la Ora Exacta in Sport, la Pro X, Vasile Miriuta a vorbit despre ultimele evenimente de la Dinamo, iar pe parcursul emisiunii a intervenit si Marius Sumudica.
Antrenorul lui Kayserispor a facut totusi o remarca ce a parut ca l-a deranjat pe Vasile Miriuta, desi acesta nu a comentat pe baza declaratiei facute de Sumudica: "In primul rand, il salut pe domnul Miriuta! Ce sa spun... eu nu o sa vorbesc de rau niciodata despre ce se intampla in fotbalul romanesc. Cu bune, cu rele, de acolo am ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.