Curg gloantele pe ruta CS U Craiova - FCSB! "Sa-si vada fiecare de oile lui". Raspunsul vicecampioanei: "Toata tevatura asta..."

Sursa: ProSport
Sambata, 06 Ianuarie 2018, ora 05:37
45 citiri
Becali i-a asaltat cu oferte pentru Baluta, oltenii s-au saturat sa tot refuze si au trecut la atac. Marcel Popescu, directorul general de la CS U Craiova, l-a sfatuit pe omul cu banii de la FCSB sa-si vada "de oile lui" pentru ca niciunul dintre fotbalistii din Banie nu vrea sa mearga la vicecampioana Romaniei.
Apar noi contre intre FCSB si CS U Craiova. Dupa ce Becali a facut scandal, sezonul trecut, cand oltenii au bagat echipa a doua intr-un meci cu FC Viitorul - cu care FCSB lupta la titlu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.