Dan Petrescu se teme de revederea cu Ionut Popa. "Bursucul" i-a raspuns lui Cornel Dinu, a recunoscut de ce nu se uita la meciurile nationalei de handbal feminin, apoi a surprins: "Sper ca proba video sa ma prinda aici"

Sursa: ProSport
Sambata, 09 Decembrie 2017, ora 05:37
38 citiri
Dan Petrescu a prefatat partida cu ACS Poli Timisoara de sambata, spunand ca va dificil, pentru ca Ionut Popa n-a mai cedat de zece ani in fata ardelenilor. Daca se impune, CFR isi reface temporar avansul de opt puncte fata de FCSB, care se deplaseaza la Botosani. In tur, ACS Poli s-a impus cu 4-3 pe "Dan Paltinisanu".
Despre meciul cu ACS Poli: "Am vorbit cu jucatorii despre acest meci, si le-am spus ca dorinta de revansa nu este de ajuns ca sa castigi un meci. Daca ne uitam pe statistica, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.