Derby-ul insolventei. Ce insemna Rapid - Dinamo in urma cu 15 ani si cum se traieste acum meciul. "Daca terminam sub locul 2 era un esec". Danut Lupu: "Doar numele a ramas din echipe"

Sursa: ProSport
Sambata, 27 Septembrie 2014, ora 00:37
151 citiri
In urma cu 15 ani, Dinamo si Rapid terminau pe primele doua locuri in Liga 1 - in acea vreme numita Divizia A. Derby-urile intre cele doua echipe se jucau cu tribunele pline, iar primele de joc erau consistente.

In 2014, saptamana de dinaintea partidei trece linistita, fara emotii, nerv, evenimente, polemici. Pare ca nimanui nu-i mai pasa
Sambata se disputa in Giulesti meciul Rapid - Dinamo, joc la care vor asista maximum 4.000 de spectatori din cauza ca stadionul se prezinta in conditii ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.