Dezastru la Astra! Vestea care ar putea trimite campioana Romaniei in colaps * S-a calificat degeaba in grupele Europa League?

Joi, 22 Septembrie 2016, ora 09:17
32 citiri
Giurgiuvenii au celebrat calificarea in grupele Europa League, in ideea ca performanta inseamna salvarea de la faliment a clubului.

Doar ca incasarea banilor depinde de starea economica. Astra trebuie sa faca dovada, la 30 septembrie, ca nu are datorii la angajati sau la stat, altfel UEFA poate sa blocheze achitarea premiilor care li se cuvin giurgiuvenilor.

Campioana are de primit in jur de 3 milioane de euro, indiferent de punctele pe care le va acumula in grupa si fara cota de market-pool ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.