DEZBATEREA * Pro sau contra selectioner strain? Remus Raureanu e contra: "Un alien la Bucuresti" / Dan Udrea e pro: "Nu stim nici lectia succesului, nici pe cea a umilintei"

Joi, 30 Iunie 2016, ora 11:44
31 citiri
Remus Raureanu: "Un alien la Bucuresti"

Ideea aducerii unui selectioner strain e incurajata de necesitatea unei reforme la echipa nationala si, in general, in fotbalul din Romania.

Chit ca antrenorul de afara se va ocupa mai mult cu selectia si mai putin cu reformarea FRF si a campionatului. E incurajata si de succesul din handbal. Suedezul Ryde si danezul Rasmussen au avut succes, semn ca un om dintr-o alta cultura poate fi potrivit intr-un sport obisnuit cu metodele arhaice ale lui Tadici, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.