Dica si-a explicat alegerile in ceea ce priveste primul "11" pentru egalul cu FC Botosani si a anuntat ca a "salvat" unul dintre jucatorii de care Becali voia sa scape: "Nu mai pleaca!"

Sursa: ProSport
Luni, 03 Septembrie 2018, ora 05:39
26 citiri
FCSB a pierdut doua puncte pe teren propriu dupa egalul, 2-2 cu FC Botosani. Echipa lui Dica a condus cu 2-0 dupa 25 de minute perfecte, dar apoi s-a stins usor-usor si a dat ocazia formatiei din Moldova sa revina in meci. Erinko Papa si Mihai Roman au adus egalarea si Nicolae Dica a fost extrem de suparat la flash-interviul de dupa partida care s-a jucat la Voluntari.
"Am inceput jocul foarte bine. Am marcat si golul doi, conduceam jocul. Din pacate, a venit acea faza fixa, la care lucrurile ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.