DINAMO - BOTOSANI 1-1 // Valeriu Iftime, inca o iesire agresiva la miezul noptii: "Toata lumea e incompetenta, sa nu spun hoata! E momentul sa facem ceva dupa macelul asta"

Marti, 03 Septembrie 2019, ora 07:32
6 citiri
"Toata lumea e incompetenta, ca sa nu spun hoata! Au ras de noi, pur si simplu! Am vazut niste greseli care nu se pot face! Cum sa faci asa ceva! Avem nevoie de VAR! Daca il suspenda pe Croitoru (n.a - Comisia de Disciplina), inseamna ca suntem intr-o tara a nenorocirilor!

Coltescu e facut sa te enerveze, e de inteles ce au facut cei de la CFR Cluj. Dar ce a facut arbitrul George Radulescu e sub orice judecata! N-a gresit omeneste! Voi vorbi cu avocatul meu, il voi intreba ce pot face sa fiu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.