DINAMO - FC BOTOSANI 1-0 // Cornel Dinu si Basarab Panduru, fascinati de Diego Fabbrini: "E in top 3 din Romania! Dribleaza ca Ronaldo"

Marti, 23 Aprilie 2019, ora 05:41
22 citiri
Dupa meci, Cornel Dinu si Basarab Panduru l-au laudat pe mijlocasul italian Diego Fabbrini, 28 de ani, de la FC Botosani.
"Fabbrini a sclipit si a fost fabulos. A avut executii deosebite. La un moment dat, in repriza a doua, a driblat precum Cristiano Ronaldo. Are actiuni bune cu mingea la picior. Eu l-as lua si maine. Are loc la orice echipa. Este in primii trei mijlocasi de atac din Romania.
El trebuia sa fie vazut de cei care erau la Dinamo. Nu se poate sa fi jucat fotbal si sa fii antrenor ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.