DINAMO - FC BOTOSANI 1-1 // EXCLUSIV Razboi intre cluburi! Danciulescu raspunde dur dupa acuzele lui Iftime: "Sa investeasca in staff-ul medical! Vede doar ce vrea si prinde glas doar cu Dinamo"

Duminica, 15 Septembrie 2019, ora 16:31
30 citiri
Dupa meci, Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botosani, l-a criticat pe arbitru, iar azi, Ionel Danciulescu, team managerul lui Dinamo, a avut o replica dura pentru acesta.

"Nu pot sa fiu ipocrit si sa neg evidenta, dar se face prea mult tam tam doar cand e in favoarea unora. Noi la 1-0 trebuia sa inchidem jocul si nu mai existau discutii. Domnul Iftime vad ca are o pasiune doar pentru adunare, nu si pentru scadere. Vede doar ce vrea dansul. Ii place sa vorbeasca doar inainte si dupa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.