DINAMO - GAZ METAN 2-0 // Dumitru Dragomir, critica in termeni oribili la GSP Live: "Trebuie sa ai minte de oligofren sa faci asta cu Nistor! Va avea 20 de dusmani in vestiar"

Vineri, 18 Octombrie 2019, ora 23:31
25 citiri
Dupa ce l-a laudat pe Nistor pentru prestatiile sale din ultima perioada, Dragomir a criticat in termeni reprobabili decizia ca autocarul echipei sa fie stilizat cu chipul lui Dan Nistor.

"Mi-au placut mai multi de la Dinamo, dar Nistor, in primul rand, chiar daca n-a facut o partida extraordinara. Leaga toata echipa, totul trece pe la el.

Dar situatia cu autocarul e o prostie. E o minte de oligofren, e o prostie. Va avea 20 de dusmani in vestiar. N-as fi acceptat asta. Cum sa accept asa ceva? ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.