DINAMO // Tradarile i-au ruinat pe "spartani" * Momentul exact care a schimbat totul la Dinamo: "De banii astia sa va luati lumanari!"

Miercuri, 24 Iulie 2019, ora 05:36
43 citiri
In schimbul de "directe" cu Mircea Rednic, Florin Prunea a readus ieri la lumina un scandal pe care multi dintre jucatorii "cainilor" din 2007 il considera inceputul sfarsitului ultimei mari echipe pe care a avut-o Dinamo: "Un adevarat blestem, care persista si astazi".
"Mai tineti minte celebrul caz cu Lobont, cand l-au batut jucatorii, cand l-au pocnit prin vestiar, pentru ca a luat banii la meciul cu CFR Cluj? Cred ca stiti, ca e de notorietate. Cu Steaua! Mircea Rednic a luat atunci de la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.