Diplomele de loseri si reactia lui Moldovan: "Ar trebui sa-i ambitioneze". Omul care a antrenat Romania la 0-8: "Nu avem nimic in comun cu fotbalul, chiar nu avem"

Sursa: ProSport
Vineri, 12 Septembrie 2014, ora 05:42
94 citiri
In holul unui mall de la marginea Bucurestiului, Viorel Moldovan paseste destul de apasat ignorand privirile oamenilor care il recunosc. E obisnuit!

Pana acum, lumea il privea cu simpatie. E totusi omul care acum 16 ani a invins Anglia la Mondial. Acum, Moldogol de odinioara e incarcat de ploaia de goluri incasate la Magdeburg. In fata lui stau reporterii care incearca sa afle cum a pierdut Romania in Germania cu 8-0. Multi antrenori ar fi evitat o intalnire cu presa dupa o astfel de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.