Discurs echilibrat al lui Mihai Stoica: "Victoria e meritata, dar nu neg ca adversarii nostri au avut ocazii". Directorul sportiv de la FCSB continua conflictul cu PCH: "E destul de greu ce vor ei. Fata mea..."

Sursa: ProSport
Luni, 25 Septembrie 2017, ora 05:37
17 citiri
La fel ca in fiecare derby din ultimii ani, Mihai Stoica a fost huiduit la scena deschisa de galeria dinamovista inca de la primii pasi facuti pe Arena Nationala. La finalul meciului, discursul directorului sportiv al vicecampioanei a fost unul echilibrat, dar MM a tinut, totusi, sa le raspunda ultrasilor.
"Adversarii nostri au avut ocazii, nu putem sa negam asta, dar victoria e pe deplin meritata. Chiar daca am ratat penalty-ul si am crezut ca vom pica mental, am reusit sa ramanem sus. Am avut ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.