Dragomir reactioneaza dupa decizia Tribunalului: "Doamne, Dumnezeule...O sa fim slugi toata viata. L-am sunat pe Mircea Sandu, sa va spun ce mi-a zis"

Luni, 13 Iunie 2016, ora 13:16
73 citiri
Tribunalul Bucuresti a decis astazi ca Mircea Sandu si Dumitru Dragomir sa fie condamnati la 3 ani cu suspendare in cazul dezafilierii Universitatii Craiova. Vezi detalii.

Dumitru Dragomir, fostul presedinte al LPF, a vorbit despre decizia Tribunalului si a spus ca verdictul nu este unul corect si ca este nevinovat.

"Nu se pune acum decizia in aplicare. Nu cred ca este adevarata aceasta chestie. Craiova era in B cand s-a dat decizia. Toti fotbalistii romani din ultimii 10 ani nu valoreaza 240 ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.