Dumitru Dragomir, DISPERAT dupa ce a fost invins in justitie: "Doamna judecator nu a inteles procesul. Ce sa fac? SA-MI IA VIAEsA. Sunt pensionar si am doua case. Sa mi le ia!"

Luni, 13 Iunie 2016, ora 14:22
52 citiri
Dumitru Dragomir a spus ca decizia data astazi, in cazul dezafilierii Universitatii Craiova, este o mare greseala, iar despagubirile pe care trebuie sa le achite impreuna cu Mircea Sandu sunt exagerate.

Dumitru Dragomir si Mircea Sandu, impreuna cu FRF si LPF, trebuie sa-i achite lui Adrian Mititelu aproximativ 1,1 miliarde de lei, dupa dezafilierea Universitatii Craiova. Decizia a fost luata, astazi, de magistratii Tribunalului Bucuresti si nu este definitiva, putand fi atacata. Dragomir a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.