Episod incredibil la US Open! * Arbitrul a coborat din scaun pentru a-l incuraja pe Kyrgios: "Nu esti tu acum, vreau sa te ajut". Reactie dura a adversarului

Sambata, 04 August 2018, ora 12:10
10 citiri
La meciul din turul II de la US Open dintre Nick Kyrgios si Pierre-Hugues Herbert, castigat de australian in 4 seturi, 4-6, 7-6, 6-3, 6-0, arbitrul de scaun Mohamed Lahyani a avut o discutie cu Kyrgios, incercand sa-l mobilizeze.

Un episod inedit s-a petrecut joi seara la US Open, cand, la scorul de 6-4, 3-0 pentru francez, arbitrul Lahyani a coborat din scaun si i s-a adresat direct lui Kyrgios.

Microfoanele de fond au captat doar secvente din discursul suedezului, caruia jucatorul nu parea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.