EURO 2020 primeste o veste infioratoare de la Comisia Europeana * De ce primim doar jumatate din bani de la UE + cand ar trebui finalizata magistrala 6

Luni, 12 Noiembrie 2018, ora 16:42
41 citiri
Comisia Europeana a decis ca magistrala de metrou care ar urma sa asigure legatura intre aeroportul Otopeni si magistrala M4 sa primeasca finantare nerambursabila doar pentru jumatate din distanta necesara.

Romania va organiza 4 partide de la CE din 2020. Trei meciuri din faza grupelor si un meci de fazele eliminatorii se vor disputa pe Arena Nationala.

Linia de metrou va beneficia de bani europeni doar pentru constructia pana in zona mall-ului Baneasa, la statie care va purta numele Tokyo. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.