EXCLUSIV Cine sunt "specialistii de la Rin", pe care ii acuza Rednic. Negoita are 3 consilieri care au marcat istoria lui Dinamo

Vineri, 06 Mai 2016, ora 11:11
43 citiri
Mircea Rednic a declarat ca nu o va mai antrena pe Dinamo in sezonul viitor si a acuzat faptul ca finantatorul Ionut Negoita se consulta cu "specialistii de la Rin".

Potrivit surselor GSP, oamenii din fotbal cu care se consulta Ionut Negoita in anumite decizii legate strict de partea sportiva sunt Mircea Lucescu, Ionut Lupescu si Cornel Dinu.

Lucescu este un apropiat al lui Ionut Negoita, cei doi avand de foarte mult timp o relatie excelenta, patronul lui Dinamo asistand in ultimii ani la mai ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.