EXCLUSIV Cornel Dinu e transant, dupa scandalul licentei de antrenor: "Suntem pe fundul prapastiei" * Atac la Mircea Radulescu: "A compromis scoala de fotbal"

Sambata, 24 Februarie 2018, ora 17:51
17 citiri
GSP a publicat vineri informatia ca Gica Popescu a vrut sa participe la examenul pentru licenta A de antrenor, dar a fost socat cand a fost anuntat ca trebuie sa sustina niste probe vechi de peste patru decenii.

Una dintre acestea era sa dea gol de la mijlocul terenului sau sa treaca printre jaloane cu mingea la picior pentru un timp de 30 de secunde.

Cornel Dinu a dezvaluit ca doua dintre probele practice ale Scolii de antrenori de acum sunt un remake al exercitiilor lui Dragusin din 1972 ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.