EXCLUSIV Dezvaluirile unei glorii dinamoviste despre vizita lui Mircea Lucescu in vestiarul FCSB: "Asa mi-au spus unii de acolo"

Marti, 13 August 2019, ora 10:31
60 citiri
Ion Pircalab (77 de ani), fost jucator reprezentativ la Dinamo, pentru care a evoluat intre 1961 si 1970, a sarit insa in apararea lui Mircea Lucescu, marturisind ca nu intelege de ce Cornel Dinu a avut o reactie atat de dura la adresa lui "Il Luce.

"Am vazut ce s-a intamplat, sunt la curent cu tot. Parerea mea e ca el a fost la meci pentru ca e prieten cu Gigi Becali. E treaba lui ce face in particular, dar el n-are angajament cu Steaua, el nu le-a pupat steagul, nu le-a facut tactica de joc, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.