EXCLUSIV Dupa 22 de ani! Dialog special refacut inainte de Feroe - Romania: "Am vrut sa abandonez nationala din cauza lui nea Puiu"

Sambata, 10 Octombrie 2015, ora 01:00
29 citiri
Gazeta Sporturilor reface in ziarul de simbata, cu doar 24 de ore inainte de ultimul meci din preliminarii, un dialog special cu eroii unei "duble" de pomina din preliminariile CM 1994.

Trimisul special al Gazetei, Justin Gafiuc, a realizat interviuri in oglinda cu Jens Martin Knudsen, portarul legendar al celor din Feroe, si Florin Raducioiu, cel mai bun atacant roman din anii '90.

Knudsen si Raducioiu reaprind un duel vechi de doua decenii. Acel 4-0 din 1993 a fost primul meci pe banca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.