EXCLUSIV FOTO + VIDEO MTS si Consiliul Local se bat pe stadionul "Farul"! Arena a devenit insa focar de infectie: "Avem capuse si sobolani! Si o livada prin tribune"

Joi, 25 Mai 2017, ora 11:23
35 citiri
Aflat in administratia Ministerului Tineretului si Sportului, stadionul Farului din Constanta poate fi preluat si de Consiliul Judetean, care si-a dat deja acordul.

Primaria este gata sa modernizeze stadionul pe care au jucat in trecut nationalele Olandei si Frantei sau echipe precum Steaua sau Dinamo.

Suporterii sunt inca reticenti, fiind satui de promisiunile care s-au facut de-a lungul timpului. Este o lupta oarba la Constanta, disputa care poate lasa unul dintre cele mai mari orase ale ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.