EXCLUSIV FRF, in joc de glezne * Un club din Liga a 2-a a cazut victima si a primit o amenda uriasa, dupa ce a jucat pe un stadion inchiriat de la Federatie!

Miercuri, 19 Aprilie 2017, ora 18:45
21 citiri
Federatia Romana de Fotbal s-a trezit cu noi probleme pe cap, dupa ce arena din Buftea, pe care mai multe nationale de juniori isi desfasoara activitatea, are mari probleme de natura organizatorica.

Victima colaterala a cazut Metalul Resita, formatie de Liga a doua care a evoluat intr-o partida din liga secunda pe arena din Buftea.

Concret, clubul resitean a disputat pe 11 martie partida cu ASU Poli, din cadrul etapei a 24-a din Liga a doua, incheiata 0-2, pe stadionul din Buftea, dupa ce a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.