EXCLUSIV / INTERVIU Avocatul lui Sandu: "Mititelu a pierdut pentru ca a cheltuit timp, nervi si bani pe o pozitie superfantezista"

Vineri, 16 Iunie 2017, ora 10:31
47 citiri
Avocatul lui Sandu, Ion Cazacu, 65 de ani, explica diferentele majore dintre cele doua solutii ale instantelor si estimeaza ca Mititelu a pierdut din cauza "anturajului fara valoare umana si juridica".

Domnule Cazacu, avem o decizie definitiva in "Dosarul Craiova", in care l-ati aparat pe Mircea Sandu. Cum comentati acest final?
- E o decizie care aduce lucrurile la normal, asa cum ar fi trebuit sa fie constatate inca de la prima instanta. Din pacate, atunci s-a copiat un rechizitoriu, care ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.