EXCLUSIV Interviu Nicolae Forminte inainte de calificarile cruciale: "Asta produce gimnastica romaneasca acum, cu asta trebuie sa defilam"

Luni, 30 Septembrie 2019, ora 10:30
19 citiri
Nicolae Forminte, 62 de ani, a revenit la Deva in septembrie 2016 pentru a forma un grup de gimnaste care sa faca uitata editia de la Rio a Jocurilor Olimpice, unde Romania nu a reusit sa califice echipa.

S-a lovit de tot felul de probleme, progresul a fost lent, iar saptamana aceasta va trece alaturi de fete printr-un moment al adevarului.

Vineri, echipa "tricolora" intra in calificarile Campionatelor Mondiale, acolo unde trebuie sa fie intre primele 12 pentru a obtine biletele de Tokyo. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.