EXCLUSIV Ipoteza-SOC in dosarul dezafilierii Stiintei: decizie eronata la Apel?! + De ce au scapat Sandu si Dragomir: cum a fost posibil sa avem doua verdicte diametral opuse

Vineri, 16 Iunie 2017, ora 10:31
38 citiri
Gazeta Sporturilor a incercat sa afle care este motivul ce a dus la decizia de ieri a Curtii de Apel, care a schimbat-o total pe cea a Tribunalului, Mircea Sandu si Dumitru Dragomir fiind achitati in dosarul dezafilierii Craiovei pentru abuz in serviciu, dupa ce acum un an fusesera condamnati cu suspendare.

Juristii explica verdictele diametral opuse de la Tribunal si de la Curtea de Apel prin decizia 405/2016 a Curtii Constitutionale referitoare la "abuz in serviciu".

"S-au modificat multe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.