EXCLUSIV Masura drastica dupa scandalul dintre Rambe si Hagi de la finalul jocului! Fotbalistul urmeaza sa fie exclus din lotul Craiovei!

Duminica, 04 Decembrie 2016, ora 13:41
13 citiri
Dupa fluierul de final al partidei dintre Viitorul si Universitatea Craiova, 2-0, s-au incins spiritele in momentul in care baietii lui Hagi s-au bucurat pentru ca au urcat pe locul 1.

Vatajelu a ajuns in cercul bucuriei jucatorilor Viitorului si Hagi, avand ceva sa le reproseze, iar Hagi a intervenit, impingandu-l pe fundasul Craiovei. In acel moment a aparut si Rambe care l-a impins la randul lui pe Hagi. Din spate a venit Rimniceanu, care nu si-a putut stapani nervii si a sarit sa-l bata pe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.