EXCLUSIV Planuri printre "pacanele" * Candidatul cu cea mai mare cota la alegerile FRF propune desfiintarea fotbalului profesionist de la noi: "Eu v-as intoarce la amatorism!"

Luni, 12 Martie 2018, ora 16:32
38 citiri
Sorin Raducanu e candidatul cu cea mai mare cota, nici el insusi n-ar paria ca poate deveni presedinte al FRF. Si totusi candideaza. Dintr-o casa de pariuri, el propune desfiintarea fotbalului profesionist din Romania, "o minciuna care toaca bani publici".

"Gata, baieti? Ati ajuns? Cobor acum". Omul a scos capul pe geam si a strigat de la etajul 1 al blocului, ca si cum am fi toti trei niste copii care se cheama la un fotbal: "Sorine, hai, vii sa jucam?". "Ma-ncalt si cobor!".

Insa nu e vorba ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.