EXCLUSIV Polonezii, portret complet al noii tinte a FCSB pentru GSP.ro: "Excelent cu mingea la picior si-n aer, dar isi pierde cumpatul in meciurile importante"

Duminica, 28 Mai 2017, ora 14:00
20 citiri
Maciej Wilusz, stoperul de 28 de ani dorit de FCSB, in prezent la Lech Poznan, este analizat de Damian Smyk, jurnalist polonez la Gazeta Wyborcza

Specialist in Lech Poznan, ziaristul il lauda pe fundas si spune ca singurul minus ar fi ca are probleme in meciurile cu miza mare.

- Damian, cum l-ai descrie pe Maciej?
- A avut probleme cand a ajuns la Lech. N-a jucat bine si n-a fost respectat de antrenor si suporteri. Mai apoi a venit si o accidentare serioasa, la umar, care l-a scos din circuit ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.