EXCLUSIV Povestea viitorului decar al lui Gica Hagi: chinuit de pubalgie, 4 luni pe bara din cauza unei accidentari si golgeter la nationala U19: "Vreau in Spania, nu la Steaua"

Vineri, 10 Noiembrie 2017, ora 14:50
28 citiri
Plecat din Petrosani la doar 10 ani pentru a invata sub bagheta lui Gica Hagi, Alexandru Matan este noua senzatie a campioanei Viitorul.

"Am cinci decari", spune Hagi cu zambetul pe buze. Toti crescuti la academia pe care a ridicat-o in mijlocul campului de la Ovidiu si a transformat-o in centrul fotbalului juvenil romanesc si in laborator de talente pentru campioana Viitorul.
Unul dintre ei abia se vede pe teren. Doar ca inaltime, pentru ca are 1,67 metri, intrucat ca joc deja straluceste! ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.