EXCLUSIV Seac McDermott fara secrete * Noul portar al lui Dinamo isi face portretul: "Am crescut la Arsenal, sunt un invingator si vreau sa castig tot ce se pune in joc"

Sambata, 25 Mai 2019, ora 19:31
25 citiri
Sean McDermott, 25 de ani, a inceput cum nu se putea mai bine: in primele doua meciuri oficiale cu Dinamo nu a primit gol. Goalkeeperul irlandez a acceptat sa isi creioneze portretul.

Ne-a vorbit despre originile sale, perioada petrecuta la Arsenal alaturi de portarul Manuel Almunia, fundasul Hector Bellerin sau atacantul Adebayor. Pe cel din urma chiar a reusit sa il enerveze la un antrenament. McDermott este in anturajul echipei nationale a Irlandei si spune ca vrea sa ajunga numarul unu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.