EXCLUSIV Steaua se pregateste sa dea lovitura pe piata transferurilor * E titular indiscutabil si nu rateaza nici o selectie la nationala Under 19!

Luni, 30 Noiembrie 2015, ora 09:58
39 citiri
S-au dus vremurile bune cind granzii isi permiteau sa bage adinc mina in buzunar si sa aduca doar jucatori cu CV impresionant.

Dupa ce-a transferat in pauza de iarna mai multi straini care nu au dat satisfactie, Gigi Becali schimba strategia. Aduce jucatori tineri, dupa modelul lui Hagi, care-i creste si ii vinde. "O sa aduc numai romani si la revedere. Transfer 20 de fotbalisti, o sa fac selectie adevarata. Nu mai sint eu mafiot sa dau sute de mii de euro pe salarii ca sa-i tin la Steaua, dar ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.