EXCLUSIV // VIDEO+FOTO Adio, Templu! Superreportaj din Ghencea: "Degradat si uitat, asteapta acum buldozerele pentru a fi demolat"

Joi, 12 Aprilie 2018, ora 10:30
26 citiri
Fara meci disputat acolo de mai bine de 3 ani, stadionul Steaua e mult transformat. In rau. Degradat si uitat, asteapta acum buldozerele pentru a fi demolat. Casa pentru stelisti candva, arena a devenit locul de intalnire al fazanilor.

44 de ani, cati a implinit "Steaua" la 9 aprilie, nu-s multi. Comparativ, "Anfield", casa lui Liverpool, a fost construit in 1877, Celtic Park, arena catolicilor din Glasgow, in 1892, iar parizianul Parc des Princes in 1897. Sunt exemple de stadioane cu adevarat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.