EXCLUSIV // VIDEO Mihai Stoica ii da replica lui Gigi Becali: "Nici daca-i pui unul peste altul, Cestor si Burca nu sunt mai buni ca Planic"

Miercuri, 09 Octombrie 2019, ora 23:31
25 citiri
Fostul director sportiv a explicat de ce i-a spus lui Becali sa nu-i aduca pe Mike Cestor si Andrei Burca, ambii ajunsi la CFR Cluj, si de ce patronul FCSB i-a reprosat rezultatele slabe.

"Daca ii castigi increderea sunt multe cazuri in care iti da credit. Tocmai a zis ca din cauza mea nu i-a luat pe Burca si pe Cestor. Deci avea incredere in mine daca nu i-a luat!

Cand erau rezultate proaste, pentru ca nu i-a luat pe Burca si pe Cestor, ma scotea pe mine vinovat. Dar, fara sa-i jignesc, n-ai ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.