Fara ajutoare din exterior! MM Stoica exclude varianta ca FCSB sa fie sustinuta de anumite echipe din campionat: "Nu inteleg aceasta idee"

Luni, 01 Ianuarie 2018, ora 12:41
24 citiri
Mihai Stoica, directorul sportiv al vicecampioanei sustine ca nu e ajutat de alte echipe din Liga 1 si ironizeaza rivala CFR Cluj, atacandu-l pe presedintele Iuliu Muresan.

Inainte de plecarea stelistilor in primul stagiu de pregatire din Turcia, Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB a tinut sa faca niste precizari referitoare la un material publicat pe 27 decembrie in Gazeta Sporturilor.

"As vrea sa fac o mica precizare, referitor la ideile GSP, conform carora noi am fi castigat suspect ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.